- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκαν μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας (pics)

Στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαθητές της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας συνάντησαν τον πρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη όπου συνομίλησε με τους μαθητές για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το περιεχόμενό της συνομιλίας αφορούσε τα προνόμια που απολαμβάνουν σήμερα, ειδικότερα οι νέοι, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τα προβλήματα που αυτή καλείται να αντιμετωπίσει και αφορούν την ανεργία, το μεταναστευτικό, την τρομοκρατία την ασφάλεια . Εν όψει μάλιστα των ευρωεκλογών, τονίστηκε η σημασία της συμμετοχής των νέων προκειμένου να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός πιο δημοκρατικού κλίματος για την αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων που αφορούν το μέλλον τους.

Στις 26 Μαΐου οι Ευρωπαίοι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το μόνο εκλεγμένο όργανο, άρα η κάθε ψήφος κρίνεται σημαντική! Η προσέλευση στις κάλπες αναντίρρητα κρίνεται απαραίτητη. Οι νέοι έχουν δύναμη, φωνή και λόγο για να ανατρέψουν γεγονότα και καταστάσεις που δεν επιθυμούν και δεν τους αρέσουν. Ευχαριστούμε αυτούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.