- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΝΟΔΕ Φλώρινας: Άτοπες και ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις μοίρασε ο κ. Αραχωβίτης

Με πρώτο διδάξα τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπουργοί και στελέχη του Σύριζα, επιδίδονται καθημερινά σε ασύστολα ψεύδη και ακατάσχετη παροχολογία, με χρήματα που δεν υπάρχουν.

Ο κύριος Αραχωβίτης, στο κύκνειο άσμα του ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού πρώτα δήλωσε πως δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για την επιστροφή του φόρου στο πετρέλαιο των αγροτών, ως αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης που ανήκει προφανώς, αποφάσισε να έρθει στη Φλώρινα για να μοιράσει άτοπες και ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις.

Εξήγγειλε 3 έργα για αρδευτικά στο Νομό Φλώρινας, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε τη μισή χρηματοδότησή τους, μεταφέροντας την υλοποίησή τους στις επόμενες κυβερνήσεις. Γνωστή τακτική τα τελευταία 5 χρόνια και ας μην έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για τα προβλήματα του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα. Τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και των αγροτικών εφοδίων, το ψαλίδισμα της συμμετοχής των γεωργοκτηνοτρόφων στις τιμές των τελικών προιόντων, το μαράζωμα του κλάδου γενικότερα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Και όλα αυτά επέλεξε να τα υποσχεθεί, παρακάμπτοντας να συναντηθεί δια ζώσης με αυτούς που απευθύνεται και κοροϊδεύει. Καθόλου τυχαίο, τους μάθαμε τα τελευταία χρόνια. Σε ένα ασφαλές ακροατήριο, χωρίς ουσιαστικό αντίλογο, προσπάθησε 10 μέρες πριν τις εκλογές, να μοιράσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Έτσι νόμισε τουλάχιστον. Αυτά όμως δεν περνάνε στον πολύπαθο λαό της Φλώρινας. Σας έμαθε κύριε Αραχωβίτη και από την καλή και από την ανάποδη. Είστε κοινοί ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο εσαεί.

Την Κυριακή 26 Μαΐου ο λαός της Φλώρινας και όχι μόνο, θα σας τιμωρήσει. Θα μαυρίσει τις παλαιοκομματικές τακτικές σας, θα σας επιστρέψει τα ασύστολα ψεύδη και την κοροϊδία ως απαράδεκτη. Τα προεκλογικά τερτίπια άλλων εποχών θα φύγουν μια και καλή, μαζί με τη χειρότερη διακυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

 Οι απαντήσεις που θα λάβετε στις κάλπες θα είναι εκκωφαντικές. Η ψήφος του κόσμου,  θα διώξει τον περιοδεύοντα θίασο  που κυβερνά με πρωτοφανή ερασιτεχνισμό τη χώρα, τα τελευταία 5 χρόνια.

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ