- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Ηλίας Μούλελης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας»

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Αποφάσισα να συμπορευθώ στην προσπάθεια του Βασίλη Γιαννάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, γνωρίζοντας ότι είναι άνθρωπος με όραμα και φρέσκες ιδέες. Έντιμος και με καθαρό λόγο με ενέπνευσε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με γνώμονα την κοινωνική προσφορά. Θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας και ζητώ την πολύτιμη στήριξή σας».

Ο Ηλίας Μούλελης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Μακρή και έχουν δύο παιδιά: τον Βασίλη και την Ελένη.Υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων για δύο χρόνια και στην Ελληνική Αστυνομία ως Συνοριοφύλακας για τέσσερα χρόνια περίπου.

Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδίκευση στην Προπονητική και Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Γνωρίζει σε πολύ καλό επίπεδο Αγγλικά και Γαλλικά.Είναι κάτοχος άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητή της ΓΓΑ των αθλημάτων της Χιονοδρομίας και της Σκοποβολής.

Ασχολήθηκε από την παιδική ηλικία με τον αθλητισμό και υπήρξε αθλητής στίβου των 100μ. της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας και της Ολυμπιάδας Κομοτηνής. Διακρίθηκε σε Πανελλήνιο επίπεδο με τις ομάδες χιονοδρομίας του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι ενεργός αθλητής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος Ελλάδας 2018, μέλος της εθνικής ομάδας πρακτικής σκοποβολής για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IPSC 2019.

Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα τελευταία 18 χρόνια εκ των οποίων τα έξι διετέλεσε διευθυντής του Γυμνασίου Πρεσπών. Υπήρξε προπονητής χιονοδρομίας της Εθνικής Ομάδας, του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας και του Ομίλου Χιονοδρόμων Έδεσσας.

Είναι πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας με εθελοντική προσφορά στην πολιτική προστασία μίας δεκαετίας.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά,στα αντικείμενα της προπονητικής, της διδακτικής της χιονοδρομίας και της διαχείρισης κρίσεων στην εκπαίδευση.