- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Νικόλαος Ταμουτσέλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με το συνδυασμό «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία»

ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ

Πιστεύω στη δυναμική

των Ανθρώπων του τόπου μας.

—————————————–

ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Στηρίζω τον Πολιτισμό και

τις μορφές των εκφράσεων του

—————————————

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

Παλεύω να ενδυναμώσω την παρουσία

των ιδρυμάτων μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗΣ

Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1967. Είναι Ζωγράφος, πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Διδάσκει τα μαθήματα των Τεχνών στα Τμήματα Νηπιαγωγών και Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι Μεταδιδακτορικός ερευνητής και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Συμμετέχει ενεργά στις δράσεις των Δ/Σ σε πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής (Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας, Φ.Ο.Ο.Φ., Μορφωτικός Σύλλογος Δροσοπηγής).

Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγεται και η ενεργή συμμετοχή του σε επιτροπές για την σχεδίαση, εκπόνηση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτούμενων Διασυνοριακών προγραμμάτων με στοχευόμενες δράσεις που σχετίζονται, στην ανάδειξη και διάσωση του πλούτου των αποθεμάτων της τοπικής παραγωγής. (τέχνες, σύγχρονος και λαϊκός πολιτισμός, άυλη πολιτιστική κληρονομιά, πολιτιστικές εκφράσεις στο φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον), με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση της τουριστικής, επιχειρηματικής και πολιτισμικής φυσιογνωμίας της περιοχής της Φλώρινας.

Είναι συγγραφέας δύο Βιβλίων και υπεύθυνος της λειτουργίας του Εικαστικού Εργαστηρίου στον ΦΣΦ ο Αριστοτέλης.

Ζει και εργάζεται στη Φλώρινα.