- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σχόλιο για την προβοκατόρικη δράση σε βάρος του ΚΚΕ ειδικά στην περιοχή της Φλώρινας

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη στιγμή πήραν ξεκάθαρη θέση ως προς την «Συμφωνία των Πρεσπών». Είναι μια κακή συμφωνία που εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τον λαό της χώρας όσο και για τον λαό της Βόρειας Μακεδονίας αλλά και για όλους τους λαούς των Βαλκανίων καθώς βάζει τους μακελάρηδες του ΝΑΤΟ στην καρδιά της Χερσονήσου. Αντιπαλέψαμε σθεναρά τον εθνικισμό και από τις δύο πλευρές των συνόρων.

Δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με το να αντιμετωπίσουμε κάθε διαφορετική άποψη ακόμα και πολεμική, στη βάση των θέσεων κάθε πολιτικής δύναμης. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τις θέσεις του Κόμματος μπορούμε να τις συζητήσουμε ανοιχτά και θαρρετά.

Αυτό όμως που γίνεται συντονισμένα από το Ουράνιο Τόξο και δυνάμεις που βρίσκουν στέγη σε περιφερειακά – δημοτικά ψηφοδέλτια της Ανταρσύα- ΛΑΕ (που σε όλη την υπόλοιπη χώρα αλληλοκατηγορούνται) αλλά και άλλων Παρατάξεων και παρά τις επίσημες θέσεις των επικεφαλής τους, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κρυφά και στα μουλωχτά διαδίδουν κάθε συκοφαντία σε βάρος του Κόμματος, κρύβοντας ή διαστρεβλώνοντας ηθελημένα τις θέσεις του Κόμματος. Νομίζουν ότι με την άθλια συμπεριφορά τους θα μπορέσουν να ξεκόψουν το ΚΚΕ από την παράδοση της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ηρωικού αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού. Χαμηλώνουν τους ηρωικούς μαχητές για τους παρουσιάσουν σαν τα μούτρα τους, σαν αφελείς εθνικιστές που δήθεν παρασύρθηκαν. Δεν διστάζουν να υιοθετήσουν την πιο χυδαία αντικομουνιστική προπαγάνδα περί «προδοτικού ΚΚΕ που θέλει να διαμελίσει την χώρα»

Δεν θα ασχοληθούμε με τους πολιτικούς τυφλοπόντικες. Ας σέρνονται τις νύχτες στα λαγούμια τους.

Το ΚΚΕ συνεχίζει τον αγώνα του για Ειρήνη και προκοπή όλων των λαών χωρίς διακρίσεις και τεχνητούς διχασμούς. Και τίποτα δεν μπορεί να διασπάσει του δεσμούς του Κόμματος με τον λαό του τόπου μας που έδωσε τα καλύτερα παιδιά του στον αγώνα για μια «λέφτερη και σοσιαλιστική πατρίδα»

T.E Φλώρινας ΚΚΕ

Λαϊκή Συσπείρωση Φλώρινας