- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου

Τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, κ. Γεώργιο Συγκελάκη, τον Υποδιευθυντή, κ. Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Κωνσταντίνο Μάργαρη, υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση όπου παρόντες, επίσης, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Νικόλαος Δούμτσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Αθανάσιος Κάτης, οι κ.κ. Συγκελάκης, Τριανταφυλλίδης και Μάργαρης, ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο για τις εργασίες που πρέπει να λάβουν χώρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, καθώς και στον αύλειο χώρο αυτού, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το μαθησιακό περιβάλλον των παιδιών. Παράλληλα, τον ευχαρίστησαν και για την έως τώρα μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, με μοναδικό γνώμονα τους μαθητές του σχολείου.

Ο κ. Δήμαρχος καλωσορίζοντας τους είπε ότι, ο Δήμος Φλώρινας, όπως είχε συζητηθεί και στη διευρυμένη συνάντηση με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης της Φλώρινας, προσπαθεί να υλοποιεί έργα, πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του, σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου. Σχετικά με τα αιτήματα του 3ου Δημοτικού Σχολείου, είπε ότι αυτά θα εξεταστούν και θα υλοποιηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους κυρίους Συγκελάκη, Τριανταφυλλίδη και Μάργαρη για το πάθος με το οποίο εργάζονται για το 3ο Δημοτικό Σχολείο και για τους μαθητές αυτού, πάθος για το οποίο είναι πραγματικά αξιέπαινοι.