- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξινού Νερού για τα αποτελέσματα των εκλογών

Φίλες και Φίλοι

Θέλουμε με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε και ψήφισε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Τοπική Κοινότητα του Ξινού Νερού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μπορούμε να μεταφέρουμε την φωνή του στο Κοινοτικό Συμβούλιο μέσα από την κατάκτηση μιας έδρας. Είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα για να εκφράζουμε την δυσαρέσκιά του κόσμου, την αγανάκτησή του καθώς και την ανάγκη του για δράση.

Η παρουσία μας στο κοινοτικό συμβούλιο δεν θα είναι διακοσμητική. Ξεκινώντας από τα απλά καθημερινά προβλήματα του χωριού που ζούμε και εργαζόμαστε, θα δώσουμε τους αγώνες σε δημοτικά συμβούλια, στους δρόμους, σε χώρους δουλειάς και στη καθημερινή μας ζωή, αντιπαλεύοντας συνολικά ότι έρχεται να φέρει σε δυσκολότερη κατάσταση την ζωή μας, διεκδικώντας ότι μας ανήκει.

Αυτό σημαίνει Λαϊκή Αντιπολίτευση και αυτόν τον ρόλο υποσχεθήκαμε ότι θα έχουμε. Αυτή την ψήφο που μας εμπιστευθήκατε δεν την πουλάμε σε κανένα πολιτικό αλισβερίσι. Ήμασταν ξεκάθαροι απ την αρχή: Υπάρχουν δύο πλευρές, αυτοί που συμφωνούν με τις πολιτικές που μας ρημάζουν και εμείς που θα τις αντιπαλεύουμε. Δεν έχουμε καμία θέση δίπλα τους.

Θέλουμε όλο τον κόσμο, είτε μας στήριξε εκλογικά είτε όχι, δίπλα μας στους αγώνες που έρχονται, στις διεκδικήσεις μας από την επόμενη κιόλας μέρα. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά στο δρόμο του αγώνα.

Λαϊκή Συσπείρωση Ξινού Νερού

Γιάκας Γιάννης