- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δήλωση υποψήφιας βουλευτή Λεμονιάς Μπούτσκου

Φλωρινιώτες και Φλωρινιώτισσες,

Με την ανακοίνωση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης, στην οποία ο λαός έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες, ήθελα να δηλώσω ότι με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και η δική σας προτροπή και πίστη στις δυνατότητες μου να στηρίξω μια υποψηφιότητα από την περιοχή του Αμυνταίου.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι αναγκαιότητα, τιμή και δώρο της δημοκρατίας, από όποια θέση και αν έχεις ταχθεί.

Προερχόμενη από τον χώρο της εκπαίδευσης, σύζυγος και μητέρα, συναναστρέφομαι καθημερινά νέους, με όνειρα και αγάπη για ζωή.Πρέπει να διασφαλίσουμε, όπως για εμάς και γι’ αυτούς και να ενισχύσουμε ένα καλύτερο μέλλον που θα τους αξίζει στον τόπο τους.

Για μια Ελλάδα που αξίζουμε και μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα! Για μια κοινωνία περήφανη και αξιοπρεπή, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και στον διάλογο για την επίλυση προβλημάτων. Μια κοινωνία αλληλέγγυα, με ίσες ευκαιρίες για όλους και με ιδιαίτερη ευαισθησία για τους πιο αδύναμους, ώστε κανείς να μην μένει πίσω. Μια περιοχή που θα κοιτά το μέλλον κατάματα και άφοβα, που θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και ανάπτυξη .Έναν τόπο που μπορεί να διεκδικεί , να καινοτομεί  και να δημιουργεί με αξιοκρατία, συμμετοχή, όραμα και ελπίδα ανταποκρινόμενος σε κάθε πρόκληση των καιρών.

Με «ευθύνη για  δημιουργία » μπαίνω,λοιπόν, σε έναν νέο και διαφορετικό εκλογικό αγώνα για να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό: να ανέβει ο τόπος μας στη θέση που του αξίζει στα πλαίσια της πολιτικής αλλαγής που έρχεται.

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλες και όλους σας και σας ζητώ την ενεργό στήριξη με την ψήφο σας, πρώτα στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά σε μένα προσωπικά και εύχομαι να έχω την υγεία και τη δύναμη να αγωνιστώ με εντιμότητα, ώστε να μη διαψεύσω τις προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση,

Μπούτσκου Λεμονιά

Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Φλώρινας