- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εγκαίνια ηπατολογικού – γαστρεντερολογικού ιατρείου του Κωνσταντίνου Δημ. Τζιώγκα (pics)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ηπατολογικού – γαστρεντερολογικού ιατρείου του κ. Τζιώγκα Δημ. Κωνσταντίνου, παρουσία φίλων, συναδέλφων και της οικογένειας του.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο ιατρείο με της τελευταίας τεχνολογίας ενδοσκοπικά μηχανήματα, που σκοπό έχει να καλύψει, σε καθημερινή βάση, τις ανάγκες των ανθρώπων της περιοχής της Φλώρινας σε θέματα Ηπατολογίας (παθήσεις Ήπατος, Χοληφόρων και Παγκρέατος) και Γαστρεντερολογίας (Γαστροσκόπηση, Κολονοσκόπηση και Πολυπεκτομές) με σεβασμό προς τον ασθενή και τον άνθρωπο.

Ο Τζιώγκας Δημ. Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Φλώρινα και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Ολοκλήρωσε το «αγροτικό» του στο Π.Ι. Λευκώνας του Δήμου Πρεσπών. Διετέλεσε ειδικευόμενος Παθολογίας στο Γ.Ν. Γιαννιτσών. Έλαβε τις γνώσεις της ειδικότητας της Ηπατολογίας – Γαστρεντερολογίας για δύο χρόνια στο Καθολικό Νοσοκομείο του Χαγκεν στην Γερμανία και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της ειδικότηταςτου στην Β’ Προπαιδευτική Κλινική του Α.Π.Θ. όπου και απόκτησε τον τίτλο της ειδικότητάς του τον Απρίλιο του 2019.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Δ’ Παθολογικής του Α.Π.Θ. όπου συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα για τις νέες θεραπείες της Ηπατίτιδας C πλέον κάθε Δευτέρα βρίσκεται στο τμήμα Ενδοσκοπήσεων της Κλινικής.

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Σαρανταπόρου 30 στον 1ο όροφο και λειτουργεί από Τρίτη έως και Παρασκευή 08:00-13:00 και Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 17:30-20:30.

Μετά από χρόνια σπουδών επέλεξε να επιστρέψει με την οικογένειά του στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε για να παρέχει τις υπηρεσίες του στον τόπο του. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Άσπρου με την οποία έχει μία κόρη.