- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Έτοιμη η Φλώρινα για το 5ο διεθνές φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης (video)

Η Φλώρινα είναι έτοιμη να διοργανώσει μία ακόμα μεγάλη αθλητική εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας. Πρόκειται για το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 22-23/6/2019 στο Κλειστό του ΔΑΚ Φλώρινας. Διοργανωτές είναι οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας και συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας και η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας. Οι αγώνες τελούν υπό την επίβλεψη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι το Ξενοδοχείο Λύγκος.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει το Σάββατο αγώνες με αθλητές χωρισμένους σε ηλικιακές κατηγορίες και την Κυριακή Ανοιχτό Πρωτάθλημα (open) για άντρες και γυναίκες. Το όπεν είναι επαμειβόμενο. Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν τις προσδοκίες και έφτασαν στις 125 πολύ περισσότερες από την περσινή χρονιά (85). Οι συμμετέχοντες προέρχονται από 10 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία, Β. Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία).

Το Φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στη Φλώρινα είναι το μοναδικό διεθνές στην χώρα μας και σταδιακά δείχνει να καταξιώνεται όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους αγώνες θα πάρει μέρος ο Πρωταθλητής Ελλάδας 2018, 2019 Κωνσταντινόπουλος Κων/νος, αθλητής του Παναθηναϊκού και ο Πρωταθλητής Ελλάδας 207 Αναστάσιος Ρηνιώτης, αθλητής του Ολυμπιακού, όπως επίσης και μεγάλοι αθλητές από την Πολωνία.

Αναμένονται λοιπόν μεγάλοι αγώνες και καλούμε το φίλαθλο κοινό της Φλώρινας να παρευρεθεί στο Κλειστό για να απολαύσει πινγκ πονγκ υψηλού επιπέδου.