- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Ιωακειμίδη Νίκου του Σπύρου – Ιατρού

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Φλώρινας, φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας κι εσάς που με τιμήσατε με τα καλά σας λόγια, την εκτίμηση και την αγάπη σας σε όλη τη διάρκεια του εκλογικού αγώνα. Μέσα από τη διαδρομή αυτή, γνώρισα πολλούς μέσα στην πόλη της Φλώρινας, όσο και στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα και έγινα φίλος σας. Σας κοίταξα στα μάτια με ειλικρίνεια, όπως κάνω καθημερινά μέσα από τη δουλειά μου, με στόχο την προσφορά στον άνθρωπο.

Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Φλώρινας κ.Στάθη Κωνσταντινίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να δώσουμε μαζί έναν ωραίο και έντιμο προεκλογικό αγώνα, για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Φλώρινας. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και έτοιμους για δουλειά, για το καλό της πόλης μας.

Οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένειά μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου για τη στήριξη και τη βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Χωρίς τη δική τους συμβολή και συμπαράσταση, δε θα είχα πετύχει αυτό το καλό αποτέλεσμα.

Είμαι εδώ με όραμα, σχέδια και ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας, γνωρίζω τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας καθώς και τις προσδοκίες σας για τα σοβαρά αναπτυξιακά ζητήματα. Με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες και όλους για τον τόπο μας.

Ξεκινώντας την Αυτοδιοικητική μου πορεία ως Δημοτικός Σύμβουλος, με σεβασμό και προσήλωση στο καθήκον, ζητώ τη βοήθεια και τη συμμετοχή σας.

Σας ευχαριστώ όλους και κάθε έναν ξεχωριστά.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ιωακειμίδης