- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Πέτη Πέρκα στην 1η Ανάβαση Φλώρινας – Τιμήθηκε για τη συμβολή της στην επιτυχημένη διοργάνωση

Το Σάββατο, 8.6.2019, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική εκκίνηση της 1ης Ανάβασης Φλώρινας, στην κεντρική πλατεία της Πόλης, όπου παρουσιάστηκαν οι 50 αθλητές που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση. Η 1η Ανάβαση Φλώρινας είναι ο τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Ανάβασης Βορείου Ελλάδος και ο στόχος των διοργανωτών είναι να προβληθεί η περιοχή και να καθιερωθεί ως θεσμός ο οποίος θα συμβάλλει στην τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής.

Στο πλαίσιο της χθεσινής επιτυχημένης εκδήλωσης παρευρέθηκε και η κα Θεοπίστη Πέρκα, η οποία βράβευσε τον κ. Χατζηχρήστο Τάσο και το chatzichristosrallyteamFlorina. Επίσης η κα Πέρκα βραβεύτηκε από τον κ. Χατζηχρήστο Τάσο για την καθοριστική συμβολή της για την διεξαγωγή της διοργάνωσης στην Φλώρινα. Χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηχρήστος δήλωσε ότι «χωρίς την κα Πέρκα, δεν θα γινόταν η 1η Ανάβαση Φλώρινας».

Η κα Πέρκα την Κυριακή 9.6.2019 παρακολούθησε την διεξαγωγή των αγώνων και παρευρέθηκε στην απονομή των βραβείων στη Βίγλα στο Πισοδέρι. Η κα Πέρκα στο πλαίσιο της χθεσινής της βράβευσης αλλά και στην σημερινή ομιλία της, ευχαρίστησε θερμά την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον κ. Χατζηχρήστο που αποτέλεσε την αφορμή ώστε να γνωρίσει αυτού του είδος τον αθλητισμό. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν και συμβάλουν στην προβολή και ανάπτυξη της Φλώρινας και ως εκ τούτου θα αγωνιστεί για την καθιέρωση του Θεσμού καθώς και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων που αποσκοπούν στην ανάδειξη της πόλης. Συνέχισε ότι όλοι θα πρέπει να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και δεσμεύτηκε ότι θα συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να γίνονται αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Φλώρινα. Πρόσθεσε, ότι αφενός πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια και η πιστή τήρηση όλων των οδηγιών της οργάνωσης και των κριτών και αφετέρου ο σεβασμός τους περιβάλλοντος.