- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΝΟΔΕ Φλώρινας: «Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, που ξεπούλησε τη Μακεδονία μας»

Το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου αποτελείται από τους κάτωθι πολιτευτές:

Αντωνιάδης Ιωάννης: Απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Φλώρινας, της Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΣΕΛΔΕ) Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει: Συνδικαλιστής με τη ΔΑΚΕ δασκάλων, Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, πληρεξούσιος Νομάρχης Φλώρινας, Πρόεδρος επιτροπής σύνταξης του Αναπτυξιακού Προγράμματος για το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης για την ΠΕ Φλώρινας, πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Φλώρινας, Αντινομάρχης Φλώρινας, Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Περιφερειακός σύμβουλος στη Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, Αντιπεριφερειάρχης θεματικού προγραμματισμού και ανάπτυξης στη Δυτική Μακεδονία, πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Βουλευτής Φλώρινας με τη Νέα Δημοκρατία από τον Ιανουαρίου του 2015.

Ηλιάδου – Τάχου Σοφία: Γεννήθηκε το 1960 στη Φλώρινα. Είναι πρωτοβάθμια Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Ιστορίας και Ιστορίας της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και μητέρα δύο παιδιών. Έχει διατελέσει γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορικών της Εκπαίδευσης (ΕΛ.Ε.Ι.Ε.) και Αντιπρόεδρος του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε πανελλήνια και διεθνή πρακτικά συνεδρίων, άρθρα σε συλλογικούς τόμους και επιστημονικά περιοδικά, ελληνικά και ξένα. Εξέδωσε 2 μυθιστορήματα και είχε την επιμέλεια 5 συλλογικών τόμων. Τέλος, έγραψε 14 μονογραφίες και βιβλία σε συνεργασία με άλλον/ους.

Μίσκας Ιωάννης: Γεννήθηκε στη Φλώρινα, όπου τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Πτυχιούχος Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημία Αθηνών και ΠΤΔΕ ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακών Τίτλων Πανεπιστημίων Ιωαννίνων και Αιγαίου. Υποψήφιος διδάκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εισηγητής σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια. Αρθρογράφος σε επιστημονικά περιοδικά. Υπεύθυνος υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Comenius στην Π.Ε. Μέλος στο Δ.Σ. εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Φλώρινας και στο Δ.Σ. του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Έχει διατελέσει: Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Φλώρινας και μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.ΑΕΙ. Μέλος στο Δ.Σ. της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Εντεταλμένο μέλος στο Δ.Σ. του ΕΟΜΜΕΧ. Γενικός Γραμματέας του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας. Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτ. Μακεδονίας Νέας Δημοκρατίας. Πρώην Διευθυντής στο Δημ. Σχ. Μελίτης και νυν στο 1ο Δημ. Σχ. Φλώρινας. Μέλος της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Είναι Εθελοντής Αιμοδότης και Εθελοντής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ιωάννα Ζάχου κι έχουν δύο παιδιά.

Μπούτσκου Λεμονιά: Γεννήθηκε στη Φλώρινα τον Νοέμβριο του 1966 από γονείς εκπαιδευτικούς και τα μαθητικά της χρόνια τα πέρασε στο Αμύνταιο .Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και εργάζεται ως μαθηματικός στο Γυμνάσιο Αμυνταίου (Υποδιευθύντρια) .Είναι παντρεμένη με τον Πετρίδη Σταύρο και έχουν τρεις γιους. Κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εφαρμοσμένη Στατιστική για Εκπαιδευτικούς και Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου της Κύπρου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία. Έλαβε Ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας και μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών του Π.Δ.Μ. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του παραρτήματος Φλώρινας και είναι μέλος του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτο, της Ελληνικής Ένωσης Φυσικών, της Επιστημονικής Ένωσης για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και του Συλλόγου Συμβούλων με ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό. Πρέσβειρα της Ακαδημίας Ασφαλούς Διαδικτύου , επιμορφώτρια επιπέδου Β΄στις Τ.Π.Ε. και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων της μη τυπικής Εκπαίδευσης στα μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ. Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αμυνταίου , Ν. Φλώρινας το 2014, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας συγχαίρει όλους τους υποψηφίους και είναι σίγουρη για τη μαχητικότητά τους, την αγάπη τους για τον τόπο μας και την πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που τους διακατέχει, για όσα διακυβεύονται αυτές τις στιγμές για την χώρα μας αλλά και για τους συμπολίτες μας.

Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, την κυβέρνηση που ξεπούλησε τη Μακεδονία μας!!

Ο αγώνας αυτός είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα, είναι αγώνας για να γίνει ξανά κυβέρνηση η μεγάλη πατριωτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!

Καλή δύναμη σε όλους!!

ΝΟ.Δ.Ε ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ