- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΝΟΔΕ Φλώρινας: «Ο κ. Σέλτσας τρομοκρατημένος από την ήττα που έρχεται, τρομοκρατεί και τους πολίτες της Φλώρινας»

Είναι αλήθεια ότι από τον πανικό της προχθεσινής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ, στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογικές, τα στελέχη τους δεν έχουν συνέλθει και βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, σε βαθμό μάλιστα να παραδέχονται με δηλώσεις τους την επερχόμενη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 07-07-2019.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Σέλτσας τρομοκρατημένος από την ήττα που έρχεται, τρομοκρατεί και τους πολίτες της Φλώρινας πως δήθεν η «έλευση της ΝΔ θα διαλύσει το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».

Κε Σέλτσα μην ανησυχείτε δεν θα γίνει τίποτε από όλα αυτά με τα οποία τρομοκρατείτε τον λαό της Φλώρινας.

Η συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ, ΔΕΝ θα καταργηθεί , αλλά ΔΕΝ θα επιτρέψουμε μέσα από τις διαδικασίες συγχώνευσης και ενδυνάμωσης του ΠΔΜ να βολεύονται φίλοι, στελέχη και ικανοποιούνται προσωπικές σκοπιμότητες . Να είστε σίγουρος ότι θα επιδιώξουμε να έχουμε πανεπιστήμια που θα είναι πιο ελεύθερα και πιο αυτόνομα τα οποία δεν θα ελέγχονται σε κάθε τους κίνηση από ένα υπερσυγκεντρωτικό υπουργείο Παιδείας. Τα νεοϊδρυθέντα τμήματα στην Φλώρινα δεν θα καταργηθούν, δεν θα σταματήσουν οι διαδικασίες διορισμού μόνιμων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή και δεν θα συνεχίσουμε το καταστροφικό σας έργο στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδος. Βασικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου, αυτό όμως δε μας αποτρέπει από το έχουμε έναν παράλληλο στόχο που έχει να κάνει με το να δοθεί, επιτέλους η δυνατότητα στη χώρα μας να ιδρυθούν και μη κρατικά πανεπιστήμια . Οι προθέσεις και οι πράξεις της νέας κυβέρνησης θα είναι προϊόν ακαδημαϊκού διαλόγου, και όχι η επιπολαιότητα, η προχειρότητα και οι λαϊκίστικες επιλογές σας . Με τέτοιες προϋποθέσεις όχι μόνο δεν δημιουργείς ένα νέο πανεπιστήμιο, αλλά καταστρέφεις και αυτό που υπάρχει.

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να σας στείλει στην ιστορική σας θέση, στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, και η πράξη αυτή θα είναι λυτρωτική για όλους μας.

Στις 7 Ιουλίου, η ΝΔ και ή αλήθεια θα είναι οι μεγάλοι νικητές.

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ