- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οδηγίες προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών από το Γενικό Λύκειο Αμυνταίου

Η ώρα έναρξης των εξετάσεων έχει οριστεί στις 08:30, και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Ειδικά για τη πρώτη μέρα οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου στις 07:45 π.μ.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 6 της Φ.251/37802/Α5/2016 Υ.Α οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας, όπως ηλεκτρονικά/ψηφιακά ρολόγια.

Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό/ψηφιακό ρολόι, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει τη συσκευή του και θα αποχωρεί. Υπενθυμίζεται στους υποψηφίους η υποχρέωσή τους να παραδίδουν τα κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικά/ψηφιακά ρολόγια και ότι η κατοχή τους (έστω και απενεργοποιημένα) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους. Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή των ηλεκτρονικών συσκευών, ο υποψήφιος θα υπογράψει σε ειδική κατάσταση ενώπιον του προέδρου της ΛΕΕ ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ