- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Όταν εκπρόσωποι ενός κόμματος εξουσίας λειτουργούν με τακτικές αποκλεισμού…

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία μάλιστα της Μαρίας Σπυράκη, ενώ έγινε και η παρουσίαση των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Όσοι, όμως, περιμένετε να δείτε ρεπορτάζ από την εκδήλωση αυτή, ατυχήσατε. Και αυτό διότι οι υπεύθυνοι της τοπικής οργάνωσης αποφάσισαν να προσκαλέσουν μόνο ελάχιστα και συγκεκριμένα ΜΜΕ και να αποκλείσουν το σύνολο των ΜΜΕ της Φλώρινας, για τους δικούς τους, άγνωστους, λόγους.

Και όχι μόνο αυτό. Μετά την εκδήλωση, ο πρόεδρος της τοπικής του Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας έδωσε εντολή σ’ ένα blog του Αμυνταίου να μας αποστείλει προς δημοσίευση video διάρκειας δύο περίπου λεπτών από την ομιλία της κας Σπυράκη, με συγκεκριμένη στόχευση και τίτλο.

Είναι λυπηρό να διαπιστώνει κανείς πως εκπρόσωποι ενός κόμματος εξουσίας που σε λίγες μέρες θα είναι και κυβέρνηση, όπως φαίνεται, λειτουργούν ήδη με τακτικές αποκλεισμού επαγγελματιών δημοσιογράφων και επιλεκτικών προσκλήσεων και δημοσιεύσεων στον τύπο.

Πέρα από απαράδεκτη, η τακτική αυτή μόνο δημοκρατική δεν είναι. Δυστυχώς!

Γιώργος Περιβολάρης