- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου Φλώρινας προς τον κ. Αναστάσιο Χατζηχρήστο

Αξιότιμε κ. Χατζηχρήστο,

Αγαπητέ μου φίλε Τάσο,

Είναι αδύνατο να σου περιγράψω τη χαρά μου που για μια ακόμη φορά οι προσωπικές σου επιτυχίες μας κάνουν υπερήφανους. Η πραγματικά επιτυχημένη 1η Ανάβαση Φλώρινας σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις σου, είναι ακόμα μία απόδειξη ότι το όνομα του Τάσου Χατζηχρήστου έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον χώρο της αυτοκίνησης.

Η συμμετοχή των 50 αθλητών από όλη την Ελλάδα, σε αυτόν τον τρίτο αγώνα του Κυπέλλου Ανάβασης Βορείου Ελλάδος, καθιερώνει πλέον τον αγώνα αυτόν στην περιοχή μας. Το πιο σημαντικό όλων είναι οι θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι φιλοξενούμενοί μας τόσο από την μαγευτική διαδρομή του αγώνα, όσο και από την άρτια διοργάνωσή του. Και αυτό φίλε Τάσο, το οφείλουμε αποκλειστικά σε εσένα, αφού ανέλαβες να σηκώσεις μόνος σου το μεγαλύτερο βάρος των αγώνων αυτών, πρόθυμα και δραστήρια.

Και αυτή τη φορά, η στήριξη της οικογένειάς σου και ιδιαιτέρως της εκλεκτής συζύγου σου, κ. Πόλας Χαλουλάκου,ήταν εμφανής κι είναι και η ίδια άξια συγχαρητηρίων.

Αγαπητέ μου Τάσο,

Σε συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σου αυτή και εύχομαι ποτέ να μη σταματήσεις να προσφέρεις στον χώρο της αυτοκίνησης και στην περιοχή μας.

Πολλές προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες!

Ο Δήμαρχος Φλώρινας

Ιωάννης Βοσκόπουλος