- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βόλεϊ: Παιδια(δα) στο θερινό τουρνουά «Μίνι Βόλεϊ» του Αριστέα Φιλώτα – Αμυνταίου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά Mini βόλεϊ, που διοργάνωσε το Σάββατο 08/06/2019, ο Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ).

Στο τουρνουά συμμετείχαν 10 σωματεία  από την Βόρεια Ελλάδα (Ήφαιστος Φλώρινας, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Ίκαρος Έδεσσας, Πήγασος Κοζάνης, Ζαφειράκης Νάουσας, Αλιάκμων Αιανής, Γ.Σ. Γρεβενών, Αστέρας Γρεβενών και ο διοργανωτής Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου) με περισσότερα απο300 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, τα οποία κατέκλυσαν τα 20αυτοσχέδια γήπεδα βόλεϊ 3χ3 και επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Συντελεστές της αθλητικής εκδήλωσης ήταν η κυρία Μηνασίδου Δέσποινα, η οποία εκτέλεσε γραμματειακά καθήκοντα και φρόντισε για τον άριστο συντονισμό του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και οι εθελοντές και εθελόντριες του τοπικού συλλόγου.

Εύσημα αποδόθηκαν και στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π.) η οποία με τα άριστα καταρτισμένα μέλη της, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες όποτε παρέστη ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις μουσικές επιλογές του DJ Savvakis,χρωματίζοντας τον χώρο με ρυθμό, ενθουσιασμό και πολύ χορό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους  σύντομους χαιρετισμούς του προέδρου του Αριστέα Αναστάσιου Κατσουπάκη, του μέλους του ΔΣ της ΕΣΠΕΜ Ακριτίδη Βασίλειου και του Δημάρχου Αμυνταίου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη. Ενώ γονείς-συνοδοί, προπονητές και παιδιά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.