- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Από τις επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου (pics)

Από την Τοπική Κοινότητα Λεχόβου ξεκίνησαν οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, υποψηφίου Βουλευτή με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Ο κ. Βοσκόπουλος, αρχικά εκκλησιάστηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Λεχόβου, ενώ συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολούθως, ο κ. Βοσκόπουλος, επισκέφθηκε τον Δήμο Πρεσπών και τις Τοπικές Κοινότητες αυτού, όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως, με τις καλλιέργειές τους και την παραμέλησή τους από την πολιτεία. «Δε σας κρύβω, ότι από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μου ως Νομάρχης και μετά ως Δήμαρχος, θέτω συνέχεια ως ζητούμενο για την περιοχή μας την κατασκευή του οδικού δικτύου Φλώρινα- Πρέσπες. Ενώ αυτοί που είχαν τη δύναμη να ακουστούν στην κεντρική εξουσία αδιαφορούσαν. Ήρθε καιρός να γίνουμε εμείς η δυνατή κι αποφασιστική φωνή που θα εισακούεται! Ήρθε ο καιρός να γίνουμε εμείς η αλλαγή που ονειρευόμαστε για το μέλλον του τόπου μας!» είπε συγκεκριμένα.

Οι επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου ολοκληρώθηκαν με τον Σ.Σ. Ιωαννίδη και την Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου, όπου η υποδοχή του ήταν θερμή και δυναμική. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους» είπε στο κλείσιμο των επισκέψεών του ο υποψήφιος Βουλευτής, Γιάννης Βοσκόπουλος «που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσουμε μαζί για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για την περιοχή μας και τα παιδιά μας. Θα βρούμε μαζί τη λύση σε όλα σας τα προβλήματα και τις δυσκολίες σας! Για να πάει  ο τόπος μας ψηλά, όπως του αξίζει!»