- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Από τις επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου (pics)

Συνεχίζεται δυναμικά ο προεκλογικός αγώνας του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, υποψηφίου Βουλευτή με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ». Ο κ. Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από φίλους και υποστηρικτές του επισκέφθηκε την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, τις Τοπικές Κοινότητες Αρμενοχωρίου, Μεσονησίου, Σκοπού, Αχλάδας, Νεοχωρακίου, Τριποτάμου, Παπαγιάννη και Ιτιάς. Την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, επισκέφθηκε το πρωί την λαϊκή αγορά της Μελίτης και αργότερα την ίδια μέρα τον Συνοικισμό των Νεοφώτιστων στην πόλη της Φλώρινας, τον Σ.Σ. Βεύης, την Τοπική Κοινότητα Πετρών, όπου παρακολούθησε τον εσπερινό παραμονή της εορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, παρουσία και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεοκλήτου, τις Τοπικές Κοινότητες Κέλλης, Βεύης και Λόφων, ενώ οι επισκέψεις του ολοκληρώθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Σιταριάς, όπου λάμβανε χώρα το 9οΠαμμακεδονικό Αντάμωμα.

Στη συνάντηση που είχε με τους Νεοφώτιστους της περιοχής μας, αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρέπει να συμβούν, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα τους. «Ήμουν δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, όπως και εσείς και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό. Επί της θητείας μου ως Δήμαρχος, προβήκαμε στη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, στο οποίο υπάρχει και διαμεσολαβήτρια Ρομά για να μπορείτε να εξυπηρετείστε αμεσότερα και με ευκολία, αφού ένας δικός σας άνθρωπος είναι εκεί για την εξυπηρέτησή σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2019, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Νυμφαίου, Αλώνων, Ασπρογείων, Σκλήθρου, Αγραπιδιών, Αετού και Βαρικού.

Συναντώντας φίλους και συνεργάτες ετών, αλλά και νέους όλων των περιοχών που επισκέφθηκε το τριήμερο αυτό, ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αναφέρθηκαν οι προοπτικές επίλυσης αυτών. «Γνωρίζω τα θέματα που αντιμετωπίζετε και ήρθε η ώρα μαζί να προβούμε στη λύση τους. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να μεριμνήσει για τη Φλώρινα, το Αμύνταιο και τις Πρέσπες και να σταματήσουμε να είμαστε απλά μια κουκίδα στον χάρτη. Πρέπει να αποκτήσουμε τη δική μας φωνή στη Βουλή, η οποία θα ακούγεται και θα είναι δυνατή! Και όχι ψίθυρος όπως όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά συνομιλώντας με τους κατοίκους των περιοχών.