- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Από τις επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Γιάννη Βοσκόπουλου σε τοπικές κοινότητες (pics)

Συνεχίζεται με επιτυχία ο δίαυλος επικοινωνίας του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, υποψηφίου Βουλευτή με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», με τους πολίτες όλης της Π.Ε. Φλώρινας. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019, επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Πρώτης, Κλαδοράχης, Άνω Κλεινών, Ακρίτα, Παρορίου, Εθνικού, Κρατερού, Αγίας Παρασκευής. Πολυπλατάνου, Κάτω Κλεινών, Μαρίνας, Μεσοκάμπου και Μεσοχωρίου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο κ. Βοσκόπουλος αγκαλιάστηκε θερμά από τους κατοίκους όλων των περιοχών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί από το 2007 και τον υποδέχτηκαν με εγκάρδια αγάπη και ενθουσιασμό, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές.

Την Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Φαραγγίου, Μανιακίου, Αντιγόνου, Πελαργού και Φιλώτα, μαζί με φίλους και υποστηρικτές του.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και που μπορούμε να συζητάμε για τις αγωνίες σας και τις ανάγκες του τόπου μας. Η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει, ρημάζει, ερημώνει, ενώ οι θεσμικοί εκπρόσωποί μας δεν ασχολούνται παρά μόνο με τη διατήρηση της βουλευτικής τους θέσης και των προνομίων της. ΜΑΖΙ θα δώσουμε ΛΥΣΗ σε όλα μας τα προβλήματα, όπως κάνουμε άλλωστε τόσα χρόνια στην κοινή μας συμπόρευση».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος παρευρέθη στα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου Αεροβόλων Όπλων της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας – ΣΑΛΦ, το οποίο στεγάζεται σε χώρο του πρώην Στρατοπέδου Τάγαρη, μετά από παραχώρηση αυτού από τη Δημοτική αρχή Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΑΛΦ, κ. Σταύρος Στάιος, τιμώντας τη συνεργασία που είχε ο Σύλλογος με τον κ. Βοσκόπουλο ως Δήμαρχο, του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Βοσκόπουλος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια με τον Σύλλογο, χάρη στην οποία το άθλημα της σκοποβολής απέκτησε υπόσταση στη Φλώρινα, αλλά και πανελλαδική διάσταση. Ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους αθλητές του Συλλόγου, ενώ συνεχάρη τον κ. Αθανάσιο Παλιογιάννη και τον κ. Ηλία Μούλελη για τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Βοσκόπουλου ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019, ως εξής:

20:00 Σωτήρας
20:30 Βεγόρα
21:00 Λεβαία (Λακκιά)
21:30 Άγιος Παντελεήμονας
22:00 Ξινό Νερό.