- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας για τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του κτιρίου

Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΦΙΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δράση με σκοπό τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου, μετά από πρωτοβουλία των εργαζομένων του ΚΕΦΙΑΠ και τη συναίνεση του διοικητή του Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Η δράση μεταξύ άλλων περιελάμβανε κοπή εξωτερικών χόρτων, καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, κυρίως όμως αφορούσε τον χρωματισμό του εξωτερικού τοίχου της αυλής και άλλων κατασκευών. Συμμετείχαν εργαζόμενοι του ΚΕΦΙΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, γονείς εξυπηρετούμενων του κέντρου αλλά και εθελοντές από την κοινότητα της Σιταριάς, κατόπιν πρωτοβουλίας της προέδρου Σιταριάς κα ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΖΩΗΣ. Εκτιμούμε την παραχθείσα βοήθεια την οποία θεωρούμε σημαντική και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κατοίκους και την δραστήρια πρόεδρο της Σιταριάς.

Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα COFFEE BROWN Φλώρινας για την προσφορά των καφέδων την ημέρα αυτή προς τους συμμετέχοντες εργαζόμενους και εθελοντές.

Ελπίζουμε κινήσεις αυτού του είδους να βρίσκουν πάντα και άλλους μιμητές, καθώς αποβλέπουν στην ανιδιοτελή προσφορά, με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.