- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτού της Ν.Δ. Λεμονιάς Μπούτσκου

Την Κεντρική Προεκλογική της Ομιλία έδωσε η Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Λεμονιά Μπούτσκου, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου στο κατάμεστο από ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Την εκδήλωση προλόγισε η κα Μέλη Γιαννιτσοπούλου, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η υποψηφιότητα της κας Μπούτσκου είναι η καλύτερη επιλογή για την περιοχή του Αμυνταίου και την ΠΕ Φλώρινας.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία, όπου η κα Μπούτσκου παρουσίασε τις 16 ενότητες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και υποστήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους 5 άξονες του δικού της οράματος που διεκδικεί για την ΠΕ Φλώρινας και έκλεισε ευχαριστώντας τους συμπατριώτες της για τη στήριξη και στέλνοντας μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έκλεισε την ομιλία λέγοντας: «Πρέπει να πάμε επιτέλους μπροστά. Σας κοιτάω λοιπόν στα μάτια όλους σας. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιοι θα φύγουν, αλλά και ποιοι θα έρθουν να τους αντικαταστήσουν. Δεν ψηφίζουμε αρνητικά. Ψηφίζουμε θετικά. Εμπιστευόμαστε τη Νέα Δημοκρατία και ακόμα και σε αυτούς που αμφιβάλουν λέω ότι μπορούμε. Μπορούμε να πάμε μπροστά. Μπορούμε να κάνουμε τη ζωή όλων μας πολύ καλύτερη. Μπορούμε να φτάσουμε εκεί που δεν μπορούμε! Στη διάρκεια αυτών των δεκαεπτά ημερών, ότι σκέφτηκα σας το είπα και σας διαβεβαιώ ότι σας είπα κατά λέξη θα το κάνω.

 Στηρίζουμε Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε Κυριάκο Μητσοτάκη. Στηρίζουμε τον τόπο μας, γιατί έτσι μας αξίζει»