- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η σχολική γιορτή του βρεφονηπιακού σταθμού ΔΙΑΝΑ (pics)

Κάθε νέα σχολική χρονιά έχει τις δικές της απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες. Τα παιδιά καλούνται να έρθουν σε ένα νέο περιβάλλον και ο αποχωρισμός από τους γονείς δεν είναι πάντα εύκολος. Με την πάροδο του χρόνου, με υπομονή, επιμονή και προσπάθεια, όλοι μαζί, μεγάλοι και μικροί καταφέραμε να δημιουργήσουμε σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια μιας δασκάλας όταν βλέπει όλα όσα έχουν κατακτήσει τα παιδιά της κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η δική μας ανταμοιβή ήρθε με την καλοκαιρινή γιορτή, βλέποντας την εξέλιξη των παιδιών καθώς και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών αλλά και των γονιών τους.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, κάθε τμήμα παρουσίασε κάτι ξεχωριστό. Το βρεφικό και μεταβρεφικό τμήμα, μας παρουσίασε ένα θαλασσινό μουσικοκινητικό παιχνίδι, στο οποίο συνέβαλαν σημαντικά τα μαθήματα μουσικής. Στο παιδικό τμήμα όλα τα παιδιά υποδύθηκαν ένα ψάρι και προσπαθούσαν πάντα να αποφύγουν τον αχόρταγο καρχαρία.  Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε μια μικρή επίδειξη από το τμήμα των αγγλικών που λειτουργούσε όλη τη χρονιά στον σταθμό μας.

Αποκορύφωμα της γιορτής ήταν η στιγμή που οι πρώτοι απόφοιτοί μας, πήραν τους επαίνους  και έγινε η απονομή των τίτλων τους.

Ευχαριστούμε που μας δίνετε την δυνατότητα να συμβάλουμε και εμείς στη δημιουργική ανάπτυξή τους.

Με εκτίμηση,

η ομάδα του βρεφονηπιακού σταθμού ΔΙΑΝΑ

κ. Βιβιάννα, κ. Μαρία, κ. Ηλιάνα, κ. Έλενα, κ. Όλγα, κ. Ράνια, κ. Πετρίνα