- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 7-7-2019

Αυτές τις μέρες δεχόμαστε έναν καταιγισμό «προγραμμάτων» από τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Προγραμμάτων που δεν αναφέρονται βέβαια στο τι θα κάνουν οι εν λόγω υποψήφιοι αν εκλεγούν, για την εκλογική τους περιφέρεια και την χώρα γενικότερα, αλλά προγραμμάτων με τις  επισκέψεις που θα κάνουν στα χωριά της Φλώρινας. Έτσι μαθαίνουμε σε ποια χωριά θα παρελάσει ο καθένας τους και θα αφήσει έντυπα με την φάτσα του και γενικόλογα πατριωτικά συνθήματα.

Κανένας τους δεν τολμά να αναδείξει ένα τοπικό η πανελλήνιο πρόβλημα που εκατοντάδες κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και μας έχουν ισοπεδώσει. Κανένας τους δεν μιλά για το καταστροφικό παρελθόν του κόμματός του και την προοπτική της Σκύλας και της Χάρυβδης που ορθώνεται μπροστά μας. Κανένας τους δεν νοιάζεται αν θα παγώσουμε ξανά και τους επόμενους χειμώνες κύρια στον νομό μας εξ αιτίας της φορολογίας του πετρελαίου, αλλά όλοι τους θα υψώσουν το ανάστημά τους αν πάει να φορολογηθεί η τιμή του εφοπλιστικού αφορολόγητου πετρελαίου που την απολαμβάνουν ακόμα και στις θαλαμηγούς τους.

 Και μείς

που «Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα, όπου μας εύρει, μας πατεί τι κάνουμε;

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! ; (Κ. Βάρναλης)

Θα συνεχίσουμε έτσι;   Θα ξεχνάμε τι μας έχουν κάνει;  Και αντί για την υποδειγματική τιμωρία για τα εγκλήματα τους θα τα παραγράψουμε όπως τις λίστες τους; Θα τους επιβραβεύσουμε για να συνεχίσουν με νέα μνημόνια, με το ξεπούλημα και αυτών των λίγων που μας απόμειναν;

Ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα

Δύναμη για τους Κοινωνικούς και Πολιτικούς Αγώνες

…Πραγματική Αντιπολίτευση στις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές

…Αγωνιστές που σέβονται τις δεσμεύσεις στο Λαό

…Εφαρμογή φιλολαϊκής εξόδου από την κρίση

…Συνεργασία και κοινή δράση, των λαϊκών-αριστερών δυνάμεων

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Υποψήφιος Βουλευτής Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) στην Φλώρινα