- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του επισκέψεις ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος (pics)

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019, οι προεκλογικές επισκέψεις του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, υποψηφίου Βουλευτή με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», στις Τοπικές Κοινότητες του Σωτήρα, της Βεγόρας, της Λεβαίας και του Αγίου Παντελεήμονα.

Κλείνοντας τις περιοδείες του ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά με συγκίνηση:

«Σήμερα, έφτασε στο τέλος το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από λίγες μέρες μαζί για να φέρουμε το μήνυμα πως μια νέα επιλογή έρχεται να δώσει νέο όραμα και προοπτική στον τόπο μας! Η ΛΥΣΗ στα προβλήματά μας θα έρθει μέσα από δοκιμασμένους και έμπειρους συμπατριώτες και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Σας ευχαριστώ θερμά που στο ταξίδι αυτό με αγκαλιάσατε με τη στήριξη, την εκτίμηση και την αγάπη σας! Σας κοίταξα όλους στα μάτια και δεσμεύτηκα απέναντί σας να αγωνιστώ για το καλό του τόπου μας, για το καλό της περιοχής μας, όπως άλλωστε κάνω χρόνια τώρα.

ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την περιοχή μας ψηλά, να δώσουμε ΛΥΣΗ στα μεγάλα και μικρά μας προβλήματα, να βοηθήσουμε τον τόπο μας και τα παιδιά μας. Την Κυριακή, στις 07 Ιουλίου 2019, θα δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο παλιό, ενάντια στους κομματικούς χαρακτηρισμούς, ενάντια στην οπισθοδρόμηση. Θα καταστήσουμε σαφές ότι δεν ανεχόμαστε άλλα ψέματα, άλλες υποσχέσεις, άλλα λόγια στολισμένα με ελπίδες. Απαιτούμε ΛΥΣΗ και θα διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ το μέλλον που εμείς θέλουμε, και όχι αυτό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.»

Και ο προεκλογικός αγώνας του κ. Βοσκόπουλου ολοκληρώθηκε με δυναμισμό και αισιοδοξία για το αύριο με την καταληκτική τοποθέτησή του: «Να είστε όλοι καλά, συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μου! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Στις 7 Ιουλίου θα δώσουμε το δυνατό μήνυμα πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ΜΑΖΙ! Στις κάλπες θα δώσουμε τη ΛΥΣΗ που μας αξίζει σε όλα προβλήματά μας! Η νίκη την Κυριακή θα είναι δική μας!»