- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι προεκλογικές επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα (pics)

Φίλες και φίλοι,

Τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποίησα μαζί με την ομάδα των συνεργατών και των φίλων μου μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρο τον Νομό. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εκατοντάδες συμπολίτες μας και να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Μετέφερα σε όλους τους συμπατριώτες μας όλα τα κυβερνητικά έργα που έχουν γίνει στον Νομό μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Εισέπραξα την μεγάλη ικανοποίηση του κόσμου για τα νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα που έρχονται στη Φλώρινα αλλά και για την ομαλή πλέον λειτουργία του Νοσοκομείου Φλώρινας, του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και του Πολυδύναμου Ιατρείου Πρεσπών. Εισέπραξα, ακόμη, το κλίμα ασφάλειας που αισθάνονται οι συμπατριώτες μας για το κοινωνικό κράτος που οικοδόμησε για πρώτη φορά η Κυβέρνησή μας βοηθώντας τους πιο αδύναμους.

Τα θετικά μηνύματα που λάβαμε ήταν πολλά και δείχνουν την εκτίμηση του κόσμου στις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει την χώρα από την κρίση, που δημιούργησαν άλλοι, με την κοινωνία όρθια.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες και τους συντρόφους μου για την υποστήριξή τους σε όλη αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Ευχαριστώ, όμως, περισσότερο όλους τους συμπολίτες μας, που παρά τις αδικαιολόγητες επιθέσεις που είχα δεχτεί τους προηγούμενους μήνες από συγκεκριμένους κύκλους, με θεωρούν έναν άνθρωπο τίμιο, ειλικρινή, καθαρό και πιστό στις αξίες του. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και έτσι θα συνεχίσω και την επόμενη μέρα αν μου δώσουν την στήριξή τους και με εκλέξουν Βουλευτή.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τέλους. Η Κυριακή είναι κοντά και μπορεί να σηματοδοτήσει τη νίκη. Ζητώ από όλες και όλους να στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε να νικήσουμε και στον Νομό Φλώρινας και σε όλη την Ελλάδα. Κι όμως γυρίζει.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Σέλτσας

Υπ. Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία