- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πέτη Πέρκα: «Μην τολμήσετε κυρία Κεραμέως»

Με αφορμή την ανακοίνωση της Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κας. Αικ. Δημητριάδου, σχετικά με την ετοιμότητα του νέου τμήματος Ψυχολογίας, (σύμφωνα με το Νόμο 4610/07.05.2019,που αφορά στις Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων), να δεχτεί τους νέους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας κα. Πέτη Πέρκα, είπε:

«Μην τολμήσουν καν να σκεφτούν ότι το νεοσύστατο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα έχει την ίδια τύχη με τη Νομική Σχολή της Πάτρας!

Όσον αφορά δε την παράταση των μηχανογραφικών, προκειμένου να εξεταστεί η λειτουργία των νέων τμημάτων, είναι μία κίνηση τουλάχιστον επιπόλαιη, αφού ενδεχόμενη αναστολή ή και κατάργηση κάποιων εξ αυτών, είναι καταφανώς αντισυνταγματική.

Δε δικαιούται η κυβέρνηση να παίζει με το μέλλον των υποψηφίων, όταν η πλειονότητα αυτών έχει ήδη προβεί στην υποβολή των μηχανογραφικών, στα οποία έχουν συμπεριληφθεί τα νέα τμήματα».