- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το δημαρχείο Αμυνταίου και τοπικές κοινότητες επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

Την Δευτέρα 1-7-2019, ο υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Μαυρίδης μαζί με τους συνυποψηφίους του, πραγματοποίησαν θεσμική επίσκεψη στο Δημαρχείο Αμυνταίου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη τα προβλήματα του δήμου.

Η περαιτέρω στήριξη των οινοποιών Αμυνταίου που έχουν καταφέρει να κινηθούν με επιτυχία σε διεθνείς αγορές, η διαφύλαξη της δημοτικής επιχείρησης ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ από ιδιωτικά συμφέροντα, η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος με στόχο την τουριστική ανάπτυξη ήταν από τα κορυφαία θέματα συζήτησης. Οι προτάσεις του υποψήφιου βουλευτή Στέλιου Μαυρίδη για το νέο μοντέλο διαπραγμάτευσης της ΔΕΗ με νέους και συμφέροντες όρους έγινε αποδεκτό από όλους τους συνομιλητές.

Στην διάρκεια της ημέρας συνεχίστηκαν οι επισκέψεις στα δημοτικά διαμερίσματα Βεύης, Σιταριάς και Λόφων. Ο Στέλιος Μαυρίδης μοιράστηκε με τους κατοίκους την έντονη ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας και του τόπου και τις επιφυλάξεις για το πολιτικό δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

Το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ένας άλλος και ασφαλής δρόμος απέναντι στα αδιέξοδα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, 2-7-2019 , θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Νεοχωράκι και την Μελίτη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ