- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμφώνησε και έκλεισε στον ΠΑΣ Φλώρινα ο Χρήστος Γεωργιάδης!

Συμφώνησε και έκλεισε στον Π.Α.Σ Φλώρινα ο 25χρονος Αμυντικός μέσος Χρήστος Γεωργιάδης.Ο έμπειρος Αμμοχωρίτης ποδοσφαιριστής ήταν ψηλά στη λίστα του προπονητικού team της ομάδας και με τη βοήθεια του προπονητή, τους χειρισμούς του μεταγραφικού επιτελείου του Π.Α.Σ  αλλά φυσικά τη δική του επιθυμία εντάσσεται στη δύναμη της ομάδας.Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ,αφήνοντας άριστες εντυπώσεις πέρσι, στη Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Μελιτέα Μελίτης. Έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Αμμοχωρίου, Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και τώρα επιστρέφει ξανά μετά από τρία χρόνια στους ερυθρόλευκους της Πόλης!

Εντάχθηκε και πήρε μέρος ήδη σήμερα στην απογευματινή  προπόνηση της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Γεωργιάδης έχει σπουδάσει και διαθέτει άριστες γνώσεις πρώτων βοηθειών Διασώστη – Πληρώματος Ασθενοφόρου πράγμα πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των συμπαικτών του, και όχι μόνο, στις προπονήσεις αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Το Δ.Σ του συλλόγου και το προπονητικό team του εύχονται να είναι υγιής και να επιτύχει με την ομάδα του Π.Α.Σ όλους τους προσωπικούς και αθλητικούς του στόχους.

Χρήστο καλωσόρισες και πάλι στον Π.Α.Σ Φλώρινα