- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το ΟΞΙΦ Αρένα ανοίγει τις πύλες του – Περίοδος εγγραφών – Ξεκινά το Κάμπ Λυγκηστίς 2019

Η Ώρα της Επιλογής πλησιάζει… Επέλεξε τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας γιατί : τα τελευταία 4 χρόνια είναι το καλύτερο σωματείο στην Ελλάδα – διαθέτει μια από τις καλύτερες προπονητικές ομάδες – εφαρμόζει εξαιρετικά προπονητικά προγράμματα από την ηλικία των 6 ετών – παρέχει πλήρη εξοπλισμό τον 1ο χρόνο – συμμετέχει σε δεκάδες αγώνες εσωτερικού εξωτερικού – διαθέτει τα 2 καλύτερα Κέντρα Ξιφασκίας στην Ελλάδα και όχι μόνο, το ΟΞΙΦ Αρένα στη Φλώρινα και το TFC HELEXPO στη Θεσσαλονίκη με συνολική επιφάνεια 1.500 τμ και 30 πίστες / μηχανήματα – οργανώνει εξαιρετικούς αγώνες εθνικούς ή διεθνείς, Kids GP, καμπ προετοιμασίας σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς συλλόγους. Γιατί οι Πρωταθλητές μας απολαμβάνουν τα Προνόμια που έχει θεσπίσει το Κράτος! Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου σε περιμένουμε σε Φλώρινα (2385028600) ή Θεσσαλονίκη (6955902094). Γίνε Μέλος της Οικογένειας των Πρωταθλητών!

Ξεκινά το Florina Summer Fencing Camp. Μετά την 10ετή διοργάνωση του Καλοκαιρινού Κάμπ Ξιφασκίας του ΟΞΙΦ στην περιοχή των Πρεσπών, μετακομίζει στις Εγκαταστάσεις του ΟΞΙΦ Αρένα με τη συμμετοχή 80 ξιφομάχων μεταξύ των οποίων και της Ρουμανικής Στεάουα Βουκουρεστίου. Από 25/8 έως 1/9 οι αγωνιστικές ομάδες του ξίφους μονομαχίας και από 1 έως 8/9 οι αντίστοιχες ομάδες του ξίφους ασκήσεως θα βάλουν τις βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Προπονήσεις είναι ανοιχτές για το κοινό.

Από τη Φλώρινα ξεκινά η Αγωνιστική Περίοδος για την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας με το Επετειακό Διεθνές Κύπελλο «30ο ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ». Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα αγωνισθεί το ξίφος μονομαχίας ανδρών γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο και οι Τελικοί στο ΟΞΙΦ Αρένα ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα αγωνισθεί το ξίφος ασκήσεως ανδρών γυναικών. Στους Αγώνες αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 200 ξιφομάχοι.

Από το Δ.Σ.