- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Χρυσό για την Μαρία Μπέλλη στους αγώνες θερινού διάθλου ΕΟΧΑ

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και επιτυχίες για τις ομάδες του ΣΟΧ, με την νίκη της Μαρίας Μπέλη στον αγώνα Θερινού διάθλου στο Μέτσοβο να ξεχωρίζει.

Αναλυτικότερα το Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου, η ομάδα ποδηλασίας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στον αγώνα ΜΤΒ 4cross που διοργάνωσε το τμήμα ποδηλασίας του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα δρόμων αντοχής συμμετείχε στο Κύπελο θερινού διάθλου με τρέξιμο που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο από τον ΕΟΣ Μετσόβο. Οι ομάδες του ΣΟΧ αν και είχαν αρκετές απουσίες κατάφεραν να φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα και να διακριθούν και στους δύο αγώνες.

Οι συνθήκες στο Μέτσοβο ήταν άριστες και ο συγκεκριμένος αγώνας, πραγματοποιήθηκε με ειδικά όπλα laser για πρώτη φορά, ήταν εξαιρετικός από όλες τις απόψεις και ικανοποίησε τις προσδοκίες όλων των συντελεστών: αθλητών, προπονητών, θεατών και κυρίως της ΕΟΧΑ. Το θέαμα και συναγωνισμός καθήλωσαν τους θεατές και ενθουσίασαν του αθλητές. Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλητές: Αράπογλου Φοίβος (8ος), Μπέλη Μαρία (1η), Νοτίδης Εμμανουήλ (9ος) στην κατηγορία Παίδων και Κορασίδων και Νοτίδης Σταύρος που τερμάτισε 7ος στην κατηγορία την Παμπαίδων.

Ο αγώνας ποδηλασίας 4cross που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΟΚ SPORTS ARENA αποτελείται από την προκριματική φάση – αρχικά μια διαδρομή ατομικής χρονομέτρησης για κατάταξη στους 32 και ακολούθως αγώνες σπρίντ σε γκρούπ των τεσσάρων αθλητών από τους οποίους προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δυο πρώτοι (eliminator). Ο αγώνας αυτός διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ στη προσπάθεια του να βοηθήσει οικονομικά τον νεαρό αθλητή του ΜΟΔΕΣΤΟ ΚΑΠΙΝΑ που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές θερμά συγχαρητήρια!

Για το Δ.Σ.
Γρηγοριάδης Γεώργιος