- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο μήνυμα του Π.Α.Σ. Φλώρινα

Ο Π.Α.Σ Φλώρινα εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για τη συμπαράστασή του στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, και συγκεκριμένα στο χτεσινό παιχνίδι της Γ Εθνικής με αντίπαλο το Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Η προσέλευσή σας ήταν συγκινητική και γεμίζει τη Διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα, και όλους τους ποδοσφαιριστές με μεγάλο κουράγιο δίνοντάς μας ελπίδα για τη δύσκολη συνέχεια.

Στη προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανείς!

Η παρουσία στο γήπεδο κάθε Φλωρινιώτη καλλιεργεί ένα κλίμα ενότητας και ευφορίας που η ομάδα έχει τώρα τόσο ανάγκη.

Για μια κερκίδα που όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε γεμάτη τις Κυριακές,που έχει άμεση επίδραση στην αγωνιστική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, και που μπορεί ακόμα να οδηγήσει πιο ψηλά την ομάδα μας!

Ταυτόχρονα ο Π.Α.Σ Φλώρινα επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πολιτικούς,θεσμικούς και επαγγελματικούς φορείς του νομού μας καθώς και τα Μ.ΜΕ για τη στήριξη που παρέχουν στη φετινή μας προσπάθεια στη Γ΄Εθνική.

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί του φετινού εγχειρήματος και να συμπαραστέκεστε ακόμα πιο θερμά παρακολουθώντας και χειροκροτώντας τους αθλητές από κοντά. Για να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης για τον ιστορικό αθλητικό Σύλλογο της περιοχής μας,για τη Φλώρινα που όλοι αγαπάμε!

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. Του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Φλώρινα»