- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχές του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Γιάννη Κιοσέ για τη νέα σχολική χρονιά

Στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά, ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία να έχουν μια υγιή και δημιουργική χρονιά.

Η κριτική σκέψη, ο προβληματισμός και η προσήλωση στους στόχους είναι τα  εφόδια που πρέπει να εξοπλιστούν οι μαθητές για τον καθημερινό αγώνα τους προς την πρόοδο και την πνευματική καλλιέργεια.

Αρωγοί στην προσπάθεια τους είναι οι εκπαιδευτικοί, που με υπομονή και επιμονή θα αφουγκραστούν τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους. Με συλλογικότητα και συνεργασία με τους γονείς, θα  εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν όλα τα εχέγγυα για να γίνουν πολίτες του αύριο με γνώσεις, με ήθος, με αγωγή, με προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Από τη θεσμική μας θέση και τις αρμοδιότητες μας ως περιφερειακή αρχή, εγγυούμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς με συνεχή επαγρύπνηση για συντονισμένη δράση στο αέναο ταξίδι για την αναζήτηση της γνώσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Κιοσές Ιωάννης θα παραστεί την Τετάρτη 11/9/2019 στον καθιερωμένο αγιασμό του 1ου  Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας.

Ευχόμαστε Καλή Δύναμη και Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά σε όλους!