- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η δημοφιλής θεατρική κωμική παράσταση «Γόβα Παρθένα» έρχεται στο Αμύνταιο

Με πρωτοβουλία της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, η θεατρική παράσταση «ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ» του Δημήτρη Πιπερίδη, με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Τάκη Βαμβακίδη, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου, Γιάννη Ξενιτόπουλο και Special Guest τον Δάμο, ανεβαίνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (21:30) στη σκηνή του πνευματικού κέντρου Αμυνταίου και υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το βιβλιοπωλείο Πασχάλης (Αμύνταιο), κατάστημα Wind (Αμύνταιο) και το Coffee and More (Λεβαία), με την τιμή να έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ, για ανέργους – παιδιά – πολύτεκνους 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα ΑΜΕΑ είναι δωρεάν.

Η πλοκή

Η δαιμόνια Πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Δάμων ). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο Τάκης Βαμβακίδης). Στην ιστορία εμπλέκονται και δύο δικηγόροι (Γιάννης Ξενιτόπουλος) που θα προσπαθήσουν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας ακολασίας!

Η ταυτότητα της παράστασης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Πιπερίδης

Σκηνοθεσία: Τάκης Βαμβακίδης

Μουσική: Μπάμπης Κεμανετζίδης

Κοστούμια: Ζωή Μπαλιάκα

Μακιγιάζ: Τζένη Σουρδή

Χορογραφίες: Μαρία Βαρσαμά

Φωτογραφία: Αργύρης Εσκιτζής

Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας

Γενικός καλλιτεχνικός διευθυντής: Χρήστος Κεμανετζίδης.