- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Μιχάλης Χάτζιος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας – Αντιπρόεδρος ο Μ. Τσιώκας, γραμματέας η Χ. Βοζινίδου (video, pics)

Ο Μιχάλης Χάτζιος είναι από σήμερα ο πρόεδρος του νέου δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, όπως προέκυψε από τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μιχάλης Τσιώκας και γραμματέας του σώματος η Χαρούλα Βοζινίδου.

Επί συνόλου 32 παρόντων δημοτικών συμβούλων, ο κ. Χάτζιος έλαβε 27 ψήφους (βρέθηκαν 2 λευκά και 3 άκυρα), ο κ. Τσιώκας 24 ψήφους (5 άκυρα και 3 λευκά) και η κα Βοζινίδου 25 ψήφους (5 άκυρα και 2 λευκά).

Παράλληλα, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εξελέγησαν και τα μέλη των επιτροπών του δήμου.

Στην οικονομική επιτροπή, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Νικόλαος Γρηγοριάδης, Δημήτριος Θεοφανίδης, Χρήστος Μπαρδάκας, Γιώργος Παπαγρηγορίου, Ευάγγελος Μητσκόπουλος και Γιώργος Σταύρου.

Αναπληρωματικά μέλη οι Παναγιώτης Νώτας, Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη, Νίκος Καρυπίδης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Βασίλειος Νίκλης και Παντελής Γεωργιάδης.

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Παναγιώτης Νώτας, Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Νικόλαος Αλεξιάδης, Γιώργος Αντωνιάδης και Παναγιώτης Τσακμάκης.

Αναπληρωματικά μέλη οι Νικόλαος Γρηγοριάδης, Δημήτριος Θεοφανίδης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Θεόφιλος Σεχίδης, Νικόλαος Μουρατίδης και Λάζαρος Αντωνιάδης.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών, ζητώντας να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση καθόλη τη διάρκεια της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων Στάθη Κωνσταντινίδη, Στέφανου Μπίρου, Δημήτρη Φαρμακιώτη και Μιμίκας Ναλπαντίδου.

Ο πρόεδρος του σώματος, Μιχάλης Χάτζιος, ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για τη συμβολή στην ομαλή διαδικασία, ζητώντας τους να τηρούν όλες τις υποχρεώσεις τους και να συμβάλλουν με την παρουσία, τις απόψεις και τη στάση τους σε έναν δημιουργικό διάλογο.

Ο Μιχάλης Τσιώκας και η Χαρούλα Βοζινίδου ευχαρίστησαν και αυτοί με τη σειρά τους για την εκλογή τους και δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν από τις θέσεις τους σε μια παραγωγική θητεία του σώματος.