- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σοβαρεύει επικίνδυνα το Μουντομπάσκετ

Περνάμε στη δεύτερη φάση των ομίλων, όπου θα κριθεί ποιες ομάδες θα πάνε στα νοκ άουτ

Τέλος καλό, όλα καλά για την εθνική μας, η οποία με τη νίκη 103-97 επί της μαχητικής Ν. Ζηλανδίας κατάφερε να περάσει στους «16» του Μουντομπάσκετ. Η ήττα από τη Βραζιλία, όμως, παραμένει… αγκάθι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού στους νέους ομίλους που δημιουργούνται οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης.

Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Βραζιλία θα έχει το μειονέκτημα, αφού στο μεταξύ τους έχασε. Ο νέος όμιλος της Εθνικής μας είναι: ΗΠΑ, Βραζιλία, Ελλάδα, Τσεχία και θα παίξει με τις δύο ομάδες που δεν έχει παίξει μέχρι τώρα, δηλ. με τους Αμερικανούς και τους Τσέχους. Χρειάζεται σίγουρα νίκη με τους Τσέχους και το Σάββατο θα κυνηγήσει την υπέρβαση απέναντι στην ομάδα του Πόποβιτς, έχοντας για οδηγό τον Γιάννη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες της. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν και στο betmasters.gr μπορείς να βρεις αυτό που θες για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση από νωρίς στους πίνακες.

Στους άλλους ομίλους έχουμε:

Aπό τον Α και τον Β όμιλο σχηματίζεται ο Ι, ο οποίος αποτελείται από τις Αργεντινή (3-0), Πολωνία (3-0), Ρωσία (2-1) και Βενεζουέλα (2-1).

Από τον Γ και το Δ όμιλο σχηματίζεται ο J, ο οποίος αποτελείται από τις Σερβία (3-0), Ισπανία (3-0), Πουέρτο Ρίκο (2-1) και Ιταλία (2-1)

Και τέλος, από τον Ζ και τον Η όμιλο σχηματίζεται ο L, ο οποίος αποτελείται από τις Αυστραλία (3-0), Γαλλία (3-0), Δομινικανή Δημοκρατία (2-1) και Λιθουανία (2-1).