- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σύσκεψη φορέων της Φλώρινας για όλα τα φλέγοντα θέματα (videos, pics)

Σε καλό κλίμα και με στόχο να υπάρξει συντονισμός ενεργειών και διεκδικήσεων για όλα τα μεγάλα θέματα της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου, το Πανεπιστήμιο, τα αρδευτικά έργα, ο κάθετος άξονας, οι τηλεθερμάνσεις και άλλα ζητήματα που έθεσαν οι φορείς.

Όπως τονίστηκε, ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση ή και νωρίτερα αν συντρέχουν επείγουσες καταστάσεις.

Συμμετείχαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος είχε και την ευθύνη του συντονισμού, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Άμπας, οι δήμαρχοι Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, οι αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Ιορδανίδης Άννα Σπύρτου, η κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής Κατερίνα Μέλφου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κωνσταντίνος Σιάκος, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Γρηγόρης Σιάτσκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας Θωμάς Ταλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου Δημήτρης Νάντσης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλώρινας Βασίλης Νίκλης, η πρόεδρος του ΑΣΕΠΑ Διαμάντω Κρητικού και εκπρόσωποι του ΟΕΝΕΦ.