- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

1 χρυσό, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια στα Ιωάννινα για τον ΟΞΙΦ (pics)

Πολύς κόσμος στα πανέμορφα Ιωάννινα με σχεδόν 250 ξιφομάχους να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας -17/-13/-10 ετών το περασμένο Σ/Κ.

Με αποστολή μαμούθ συμμετείχε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας με την Αποστολή να απαρτίζεται από 70 ξιφομάχους 4 προπονητές – 2 διαιτητές και επικεφαλής τον Πρόεδρο μας κ. Χρήστο Παυλίδη. Αν υπολογίσουμε τις οικογένειες που ακολούθησαν και υποστήριξαν τις προσπάθειες των Παιδιών μας η Οικογένεια του ΟΞΙΦ ταξίδεψε στα Ιωάννινα με περισσότερα από 150 μέλη!

Αντάξια του Μεγέθους ήταν και η συγκομιδή μεταλλίων από τους Παιχταράδες μας. Η Φωτεινή Μπίνα κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και η Βασιλική Τράιτση το Ασημένιο στην Κατηγορία -13 ετών, η Αφροδίτη Ταρενίδου και ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο στην Κατηγορία -17 ετών και η Στεργιούλα Νικολέτα, επίσης, το Χάλκινο Μετάλλιο στην Κατηγορία -10 ετών, ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή των ξιφομάχων μας στις 8άδες και 16άδες όλων των κατηγοριών.

Όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά είναι διαθέσιμα στο:

https://fencingworldwide.com/en/competition/18434-2019/tournament/ και

https://fencingworldwide.com/en/competition/18433-2019/tournament/

Στα highlights των Αγώνων το Grand Opening του Νέου Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΣ Γιάννενα το οποίο όλοι πιστεύουμε ότι θα δώσει ισχυρή ώθηση στο Άθλημα στην Ήπειρο. Την οργάνωση του Κυπέλλου είχε αναλάβει  ΟΞΙΦ με το Πρόγραμμα STAND & FENCE.

Ταυτόχρονα στην Αθήνα, ο Δημήτρης Δούδος κατέκτησε την 6η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών στο ξίφος ασκήσεως.

Το επόμενο Σ/Κ ο ΟΞΙΦ οργανώνει τη Ναυαρχίδα των Διεθνών Διοργανώσεων του, το 10ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως -17 και -14 “HELEXPO CUP” στο Περίπτερο 4 της ΔΕΘ με τη συμμετοχή 230 αθλητών από 21 χώρες! Ο ΟΞΙΦ θα συμμετέχει με 20 μελή αποστολή.

Καλή Επιτυχία!

Από το Δ.Σ.