- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

2 χρυσά και 1 χάλκινο για τον ΣΟΧ Φλώρινας στον 6ο Ποδηλατικό Αγώνα Βουνού Ξάνθης (pics)

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης «Ο Πήγασος» διοργάνωσε τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας, στο αγώνισμα XCO, για τις κατηγορίες i) Ανδρών (Elite-Νεών) και ii) Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Μίνι (Μεγάλα και Μικρά) την Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019.Ο αγώνας περιλαμβανόταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π, και έδινε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π. για τις ως άνω κατηγορίες.

Η διαδρομή του αγώνα XCC (για τις μικρές κατηγορίες) ήταν 1.100m με αφετηρία και τερματισμός στην περιοχή Λιβάδι (MTB BikePark), πάνω από την Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς, στην Ξάνθη.Η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας βρεθήκε στην Ξάνθη, σε μια υπέροχη διαδρομή και πήρε μια γεύση από τα βάθρα!!!

Με εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς τεχνικής και αντοχής οι τέσσερις αθλητές κατέλαβαν τις ακόλουθες θέσεις Κατερίνα Σβάρνα 1ημινι-μικρά κορίτσια, Παύλος Πολπατζής3ος μινι-μικρά αγόρια, Μούτσιος Γιάννης 7ος μινι-μεγάλα αγόρια και Δούκα Γεωργία 1η πανκορασίδες.Συγχαρητήρια Κατερίνα, Παύλο, Γιάννη, Γωγώ…. την ερχόμενη Κυριακή στο «σπίτι» μας DrosopigiRace τις ίδιες και περισσότερες επιτυχίες!!!

Οι προπονήσεις για τις ακαδημίες και τα μικρότερα τμήματα ποδηλασίας και χιονοδρομίας του Συλλόγου συνεχίζονται με εβδομαδιαίο πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978, 6972 022526 ή μέσω e-mailsoxflorinas@cosmotemail.gr

Για το Δ.Σ.