- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιτυχιών συνέχεια για την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας (pics)

Για μια ακόμα φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση για τα δεδομένα της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής, τον Πρωταθληματικό αγώνα L III της Γ΄ Ζώνης που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, η ΣΑΛΦ εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές οι οποίοι επέστρεψαν με διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία PRODUCTION και πρόσθεσε στην συλλογή του ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο και ένα κύπελλο. Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας κατατάχθηκε στην 3η θέση στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS και η ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία κατέλαβε την 25η θέση στην κατηγορία STANDARD OVERALL και την 2η θέση στην υποκατηγορία LADY΄S και εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο. Η ανερχόμενη μικρή αθλήτρια της Λέσχης μας κατάφερε να φτάσει το 60% της επίδοσης του 1ου νικητή της κατηγορίας.

Το Δ.Σ. τους συγχαίρει ιδιαίτερα για την επίδοσή τους. Από τις συνεχείς επιτυχίες του συλλόγου μας επιβεβαιώνεται κάθε φορά ότι οι προσπάθειες και οι ενέργειες του Δ.Σ. σε όλα τα τμήματα έχουν θετικό αποτέλεσμα και προσανατολίζονται πάντα προς την σωστή κατεύθυνση, την δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου.

Επόμενος μεγάλος στόχος για τους αθλητές μας είναι ο Πρωταθληματικός της Α΄ Ζώνης τελευταίος αγώνας του Ελληνικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ