- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η 25η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η συνάντηση των ορειβατών και φίλων των βουνών της Φλώρινας που διοργανώνει  κάθε χρόνο εδώ και 25 χρόνια ο Σ.Ε.Ο.Φ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο όρος Βαρνούς, στην τοποθεσία Οροπέδιο και στο Καταφύγιο «Χρήστος Φάτσης» σε υψόμετρο 1050μ.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός το Σαβ/κο 5 και 6 Οκτωβρίου και αυτό βοήθησε έτσι ώστε μεγάλο πλήθος φίλων της ορειβασίας να παρευρεθούν στην ετήσια Συνάντηση. Εκτός από τον ΦΟΟΦ και τον ΣΟΧ Φλώρινας που τίμησαν όπως κάθε χρόνο με την παρουσία τους την εκδήλωση υπήρξε επίσης και η καθιερωμένη συμμετοχή  από συλλόγους της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας και της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας.

Ευχαριστούμε και φέτος όλους και όλες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτή την ετήσια γιορτή των βουνών και επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Αγγελόπουλος Χ. (Γεωργικά Μηχανήματα και Εργαλεία), τα αρτοποιεία Μπαλάκας και Γαζήνος το ιχθυοπωλείο Γιαννόπουλος και τα S/M TotalMarket για την συνεχή στήριξη τους στις εκδηλώσεις μας.

Με το καλό και του χρόνου στην 26η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση.

Το ΔΣ του ΣΕΟΦ

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ΣΕΟΦ στο facebook