- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν παράτυπο αλλοδαπό

Συνελήφθη σήμερα (13-10-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 54χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά ενός παράτυπου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 54χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράτυπα προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 κάρτα SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.