- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Υπηρεσίες διατροφής και τροφίμων από τον Θωμά Παλικρούση

Υπηρεσίες διατροφής και τροφίμων υψηλού επιπέδου προσφέρει πλέον στη Φλώρινα ο Θωμάς Παλικρούσης.

Μια νέα πρόταση στη διατροφή και στην ποιότητα των τροφίμων, από ένα νέο άνθρωπο με σημαντικές σπουδές πάνω στο αντικείμενο και πλούσια εμπειρία, που μπορεί να σας προσφέρει λύσεις και ιδέες.

Πιο συγκεκριμένα παρέχονται:

Υπηρεσίες Διατροφής

Υπηρεσίες Τροφίμων

 

Ο Θωμάς Παλικρούσης είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Τεχνολόγος Τροφίμων (ATEIΘ). Ακόμη, είναι κάτοχος τριών (3) Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών (ΜSc) στη Χημεία Τροφίμων (ΑΠΘ), στη Διαχείριση Ποιότητας & Οργάνωση Παραγωγής Βιομηχανιών Τροφίμων (ΑΤΕΙΘ) και στη Διασφάλιση Ποιότητας ( ΕΑΠ). Επίσης, είναι κάτοχος δύο (2) Υποτροφιών Αριστείας του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Έχει εργασθεί σε πλήθος βιομηχανιών τροφίμων τόσο στο Τμήμα Ποιότητας (QA), διασφαλίζοντας την Υγιεινή και Ασφάλεια των παραγόμενων τροφίμων, όσο και στο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D), συνεισφέροντας στην Ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων που όχι απλά ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλά τις υπερβαίνουν.

Επίσης, εργάσθηκε στο Τμήμα Τροφίμων & Ποτών (F&B) ενός εκ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων παγκοσμίως (δυναμικότητας άνω των 2.500 επισκεπτών ημερησίως), συνεισφέροντας εκτός από την διασφάλιση της υγιεινής των παραγόμενων τροφίμων και στη διαμόρφωση του menu σύμφωνα με το μοντέλο της Μεσογειακής Διατροφής.

Ακόμη, συμμετείχε σε δύο (2) Ερευνητικά Προγράμματα του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ. Τέλος, έχει εργασθεί σε Γυμναστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, με σκοπό την προαγωγή της υγείας και την ενίσχυση της αθλητικής επίδοσης διεθνών αθλητών αλλά και αθλητών τμημάτων υποδομής όλων των ηλικιακών ομάδων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παλικρούσης Λ. Θωμάς

Τεχνολόγος Τροφίμων & Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ΜSc Χημεία Τροφίμων, ΜSc Διασφάλιση Ποιότητας, MSc Διαχείριση Ποιότητας

Αρχ. Παπαθανασίου 11, Φλώρινα

Τηλ.: (+30) 23850 26811, Κιν.: (+30) 6934245988 Web: http://Nutricoach.gr