- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

4η Ανάβαση Ελασσόνας: Πρώτη θέση στην κατηγορία Ε12 για τον Τάσο Χατζηχρήστο

Ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος Chatzichristos Racing Team Florina-Polyhronidis Motorsport κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία E12 και την 2η θέση στην κατηγορία άνω των 2000cc , με το γνωστό θηριώδες BMW M3 GT EVO2.

Το σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα με διοργανωτή την ΛΑΜΚΕ η 4η Ανάβαση Ελασσόνας που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος για το έτος 2019 και ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς.

Ο Τάσος έκλεισε με αυτή την επιτυχία  τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και πλέον αναμένει την νέα αγωνιστική χρονιά που θα ξεκινήσει την άνοιξη.

Η ομάδα μας  Chatzichristos Racing Team Florina-Polyhronidis Motorsport ευχαριστεί θερμά την ΛΑΜΚΕ για την πολύ καλή διοργάνωση του αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που συνοδεύουν και στηρίζουν την ομάδα Chatzihristos Rally Team Florina -Polyhronidis Motorsport σε κάθε αγωνιστικό παρών:

Επίσης η Chatzihristos Racing Team Florina θέλει να απευθύνει θερμό ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα του νομού Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε αγώνα.

Ραντεβού του χρόνου……!!!!!!!