- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ήττα στα Γιαννιτσά για τον ΠΑΣ Φλώρινα

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα και ηττήθηκε με σκορ 3-0 μέσα στη δύσκολή έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών αφού δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση των προηγουμένων εμφανίσεων.

Οι παίχτες των Γιαννιτσών πιο έμπειροι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των παιχτών του ΠΑΣ με τον Βουτσιά να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό. Στην συνέχεια η ομάδα του ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει και είχε μερικές καλές στιγμές με τους Γεωργιάδη, Κεσίδη Ν. και τον Μητρεβόλη αλλά ένα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής της συνάντησης στο 61ο λεπτό κυριολεκτικά «τελείωσε» την αναμέτρηση αφού ο Αγγελούδης το μετέτρεψε σε γκολ. Από το σημείο εκείνο και έπειτα η ομάδα του ΠΑΣ έχασε την συγκέντρωση της και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διευρύνουν και  άλλο το σκορ αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια με τον Χιντασέλι να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το τελικό 3-0.

Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα δεν θα ήθελε να σχολιάσει τα συνθήματα μέρους των οπαδών των Γιαννιτσών εφόσον η διοίκηση της Αναγέννησης έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι επρόκειτο για μεμονωμένους ανεγκέφαλους που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο ποδόσφαιρο αλλά και στην πατρίδα μας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: ΤΟΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΓΚΑΡΑΚΛΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΙΚΙ (ΚΕΦΑΛΑΣ), ΒΟΥΤΣΙΑΣ (ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ), ΣΟΥΚΙΑΣ (ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΓΑΡΥΦΑΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΣ (ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ)

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ Ν., ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥ (ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ), ΡΩΜΑΙΟΣ Σ. (ΡΩΜΑΙΟΣ Ι), ΛΕΖΑΚΗΣ, ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ Δ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ (ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ)