- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Η Οικογένεια Άνταμς» και «Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Συνεχίζουμε με δύο ακόμη ταινίες: «Η Οικογένεια Άνταμς» για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους και την ταινία τρόμου «Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ»!

Η Οικογένεια Άνταμς (The Addams Family)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11: 17.00 & 19.00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11: 17.30
  • ΤΡΙΤΗ 26/11: 18.00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Κόνραντ Βέρνον & Γκρεγκ Τίρναν

Διάρκεια: 89 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας ρυθμικά, με την αξέχαστη μελωδία της «Οικογένειας Άνταμς» η οποία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Ένα… διαβολικό γύρισμα της μοίρας και η real estate δραστηριότητα μιας τηλεπερσόνας, θα οδηγήσουν τη λατρεμένη οικογένεια στο επίκεντρο ενός τυπικού, ασφαλούς και «καθαρού» προαστίου και τη μεγάλη κόρη σε ένα συμβατικό δημόσιο σχολείο. Φυσικά, οι Άνταμς δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε κάθε νέα συνθήκη της γειτονιάς τους, αλλά οι γείτονές τους, οι συμμαθητές της μικρής και ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα αντέξουν και πολύ την εκκεντρικότητα και το goth μεγαλείο της αξιαγάπητης αλλά και ανατριχιαστικής.

 

Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ (Stephen King’s Doctor Sleep)

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11: 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11: 20.30

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11: 19.00 & 22.00

ΤΡΙΤΗ 26/11: 21.00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Μάικ Φλάναγκαν

Ηθοποιοί: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ρεμπέκα Φέργκουσον Κάιλι Κάραν, Καρλ Λούμπλι, Ζαν ΜακΚλάρνον, Έμιλι Άιλιν Λιντ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζόουσελιν Ντόναχιου, Άλεξ Έσοε, Κλιφ Κέρτις

Διάρκεια: : 2.31’

Είδος ταινίας: Τρόμου

Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως «λάμψη». Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι.

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ