- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» και «Joker» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Συνεχίζουμε τις προβολές μας με δύο ακόμη ταινίες: «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους και την ταινία δράσης/επιστημονικής φαντασίας «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο»! Επίσης για τελευταία φορά θα προβληθεί η ταινία-φαινόμενο «JOKER»!

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (THE LION KING)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Ο μικρός Σίμπα μεγαλώνει ως διάδοχος του πατέρα του Μουφάσα, του σοφού λιονταριού και βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά ο αδελφός του Μουφάσα, Σκαρ, έχει άλλα σχέδια για το θρόνο και μαζί με τις ύαινες καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο.

Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο (TERMINATOR: DARK FATE)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΙΛΕΡ

Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ

Ηθοποιοί: ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ , ΜΑΚΕΝΖΙ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΛΙΝΤΑ ΧΑΜΙΛΤΟΝ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΕΓΙΕΣ, ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΟΝΕΤΑ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΛΟΥΝΑ

Διάρκεια: 128 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον). Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

JOKER

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ, Τζος Πάις

Διάρκεια: 122 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18

Η πρωτότυπη ιστορία του «Τζόκερ» σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς εξερευνά τον κόσμο του Άρθουρ Φλεκ. Ο Άρθουρ, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευάλωτη πλευρά στην καταστροφική. Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της «εύθραυστης» μητέρας του, είναι σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και, τελικά, ολέθριων γεγονότων.

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ