- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σεμινάριο για εναέρια ακροβατικά από την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κα Κουσιπέτκου Φανή οργανώνουν σεμινάριο για Εναέρια Ακροβατικά. Καλεσμένη Εκπαιδεύτρια είναι η καταξιωμένη κα Μαλτέζου Δανάη. Το σεμινάριο αφορά ενήλικες και παιδιά ηλικίας 12 και άνω.

Τα εναέρια ακροβατικά αποτελούν ένα δύσκολο και εντυπωσιακό τρόπο εκγύμνασης στον αέρα με τη χρήση διάφορων μέσων (πανιά, σκοινί, ιμάντες, στεφάνι κλπ). Απαιτούν δύναμη, ευλυγισία, τεχνική και ακρίβεια, προσφέροντας παράλληλα μια ιδιαίτερη αίσθηση ελευθερίας κίνησης στο χώρο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει ζέσταμα στο έδαφος με ή χωρίς εξοπλισμό (λάστιχα, medicine balls κ.α.) με ιδιαίτερη έμφαση στους ώμους και την προστασία τους, ασκήσεις ενδυνάμωσης, εκμάθηση τεχνικής και βασικών θέσεων και μεταβάσεων, με απώτερο σκοπό την εκτέλεση των πιο εντυπωσιακών trick.

Οι ασκήσεις είναι προοδευτικές και προσαρμόζονται στο αρχικό επίπεδο του κάθε μαθητή, το ρυθμό εκμάθησης και τους προσωπικούς του στόχους.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και θα διαρκέσει 5 μέρες, από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Ώρες εκπαίδευσης 20:00 με 22:00μμ.

Δεν απαιτείται προεμπειρία, γνώσεις ή ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.

Τιμή συμμετοχής 50 ευρώ.

Επικοινωνία στο τηλ 6977960299…