- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Επιμελητήριο Φλώρινας επισκέφτηκε ο νέος Έλληνας Πρόξενος στο Μοναστήρι (video)

Η συνέχιση των καλών σχέσεων μεταξύ του Επιμελητηρίου Φλώρινας και του Ελληνικού Προξενείου στο Μοναστήρι, καθώς και θέματα σχετικά με την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του νέου Έλληνα Πρόξενου στο Μοναστήρι, Αχιλλέα Ρακίνα, στη Φλώρινα.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο κ. Ρακίνας ανακοίνωσε τη λειτουργία τηλεφωνικού αριθμού στο προξενείο, ο οποίος θα εξυπηρετεί κάθε Έλληνα πολίτη που βρίσκεται στη γείτονα χώρα. Ο αριθμός είναι 00389 72226454.

Παράλληλα, δήλωσε πως το προξενείο είναι πάντα ανοιχτό και θα είναι ανοιχτό όχι μόνον στο επιχειρείν και τους επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και στους πολίτες της Φλώρινας οι οποίοι φιλοξενούνται και ταξιδεύουν συχνά στη γειτονική πόλη.

Όπως ανακοίνωσε, στην επόμενη συνάντηση θα συζητηθούν προτάσεις τις οποίες θα μεταφέρει στο αρμόδιο γραφείο οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων των Σκοπίων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σάββας Σαπαλίδης, καλωσορίζοντας τον κ. Ρακίνα υπογράμμισε πως το ΕΒΕ στηρίζει την προσπάθεια διείσδυσης των ελληνικών επιχειρήσεων στις γειτονικές χώρες και σε αυτό το κομμάτι έχει και τη συμπαράσταση του προξενείου.